Cum să ai succes pe Facebook în 10 pași

Image

Postarea asta este dedicată fetelor. Știu că vreți să aveți mai multe likeuri. Nici să nu încercați să negați! Acum o să spuneți: ”Dar ce vrei să ne înveți tu, care ai câteva likeuri amărâte?”. E, uite că vă învăț! 

  1. Îți faci o poză la cur sau alegi un cur random de pe internet. Garantez că o să ai foarte multe cereri de prietenie de la diverși dărâmați. Multe cereri = mai multi prieteni = mai multe like-uri.
  2. Cumpără-ți colanți leopard. NU POȚI SĂ AI SUCCES PE FACEBOOK FĂRĂ COLANȚI LEOPARD!! Și șapcă cu BOY sau Cocaine and Caviar. 
  3. Înainte să faci poze pentru Facebook, asigură-te că ți-ai dat cu cel puțin patru pompițe de fond de ten, contur, iluminator, blush, contur de buze, ruj ROZ, primer, fard de pleoape, tuș… am uitat ceva?
  4. Alege să faci poze în bluze cât mai decoltate, pantaloni cât mai mulați / fuste cât mai scurte și tocuri cât mai înalte! Ai grijă, de asemenea, să stai în poziții cât mai incomode și dubioase, din care să facilitezi îndreptarea atenției onaniștilor spre părțile tale intime.
  5. Alege să folosești descrieri precum: ”Parshiva ? ♥ Datorita unoraaa` dintre voi ! ” / ”Paharele sus… Shampania sa curga… Respekt pentru noi… K i-am facut pe fraieri sa planga…”, etc.
  6. Postează din când în când o manea.
  7. Fă poze la fiecare buchet de flori pe care îl primești! Astfel, lumea va observa că ești apreciată și va intra în funcțiune spiritul de turmă: ”Dacă e apreciată, o apreciez și eu!”
  8. NICIOADTĂ SĂ NU ÎȚI FACI POZE FĂRĂ SUTIEN CU PUSH-UP ȘI SĂ LE POSTEZI!
  9. Adaugă cât mai multe vedete în lista de prieteni: Florin Salam, Nicolae Guță, Adrian Minune, Loredana Chivu, Măicuța Cosmică, ș.a.m.d
  10. Dă-ți check-in la Starbucks, la Bamboo, la spital, la Mc, la KFC (apoi la sală), pe stradă și NEAPĂRAT ”Undeva departee! :* ”

Dacă ai folosit toate tehnicile și nu ai niciun rezultat, încearcă să postezi un filmuleț în care dai din cur pe Tranquilla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s